I min bog finder du flere ideer til arbejdet med styrkerne.

I min bog finder du flere ideer til arbejdet med styrkerne.

Her er materialer som træner dig i at huske styrkerne og bruge dem i hverdagen, klik på de forskellige link.

Konfirmationen er en en fortælling om en konfirmation, hvor hver af de 24 gæster repræsenterer de 24 styrker. Den kan bruges som en introduktion til styrkerne fra 6. klasse og er også god til voksne. Historien beskriver 24 personer, der hver repræsenterer en styrke. Hver person har både kvaliteter i forbindelse med styrken, men historien beskriver også de svagheder der optræder, når styrken bliver for meget af det gode.

Julekalender her er en julekalender som du kan bruge for at træne styrkerne hver dag i december, 24 dage 24 styrker! Til bogen er der også et hæfte så du kan måle, hvor god du synes, du er til styrken hent hæftet her

Styrketræning i undervisningen er et hæfte, der fortæller, hvordan du kommer i gang med styrkerne i din undervisning. Her er forslag til, hvordan teamet arbejder med sig selv og egne styrker og elevernes styrker. Her er også en kort beskrivelse af styrkerne og materialet kan bruges som introduktion til de professionelle voksne og dele af materialet egner sig til forældre.

Spot styrker i en historie er en lille øvelse, der kan bruges, når du skal introducere styrkerne hos forældre, kollegaer eller de ældste elever.

Lav en styrkebog til barnet. Dette materiale viser, hvordan de professionelle voksne og forældrene kan spotte styrker hos barnet i små hverdagshistorier. Ud fra disse historier kan man så lave en styrkebog til barnet, som barnet kan få.

Styrkehistorier

I dette filmklip viser jeg, hvordan du ved hjælp af en fortællerpose, kan fortælle de yngste børn historier. Børnene lærer gennem historiefortælling at spotte styrkerne. De ældre elever trænes også i at finde styrkerne gennem arbejdet med litteraturen i dansk og i sprogfagende.

Del siden